Publicitate

Titlu: El tigre good bad

Descriere : El Tigre Good Bad este cel mai tare joc cu El Tigre, in care va trebui sa il ajuti pe baiatul tigru sa mearga cat mai repede dupa infractorul monstru, dupa cimpanzeul sau maimuta ce fuge de el, insa ce are diamantele si cristalele cu care sa dea dupa El Tigre. Fii cat mai atent si incearca sa gasesti cat mai multe obiecte ascunse in incaperea in care tigrul de El Tigre este lovit in super lupta la sol, in bataia de box sau karate ce tocmai a inceput intre El Tigre si animalele din jungla sau din padure.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare, cu sagetile va trebui sa te deplasezi, iar de la SPACE sa ataci tot ce iti iese in cale si sa sari peste tot cu personajul din desenele animate.

Categorie: Jocuri de Actiune

Jucat de: 1611 ori

Tags: jocuri El Tigre, El Tigre games, jocuri El Tigre si maimuta, el tigre y la nieve, el tigre hacked, el tigre de santa julia, el tigre the adventures of manny rivera, desene,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
8.33
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati El Tigre Good Bad. Jocul El Tigre Good Bad a fost gasit in categoria Jocuri de Actiune, iar noi va sfatuim sa jucati gratis El Tigre Good Bad si complet gratuite El Tigre Good Bad online, sparand ca jocul El Tigre Good Bad pentru copii sau El Tigre Good Bad pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing