Publicitate

Titlu: Camioane monster

Descriere : Un super joc cu camioane monster, in care va trebui sa te concentrezi cat mai mult si cat mai bine la a conduci camioanele monster din fata ta. Incearca sa conduci in acelasi timp destul de repede, insa cu o mare prudenta, deoarece s-ar putea sa nu reusesti sa treci cu toate cutiile de marfa pe care trebuie sa le transporti peste acest nivel destul de dificil. Jocuri cu camioane monster in care trebuie duci marfurile si cutiile in spatele camionului, deoarece camionul monster truck are si o remorca.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de control, cu sagetile, va trebui sa te deplasezi cat mai repede in directia potrivita cu camionul monster truck.

Categorie: Jocuri cu Camioane

Jucat de: 1800 ori

Tags: jocuri camioane monster, jocuri camioane monster gratis, jocuri online cu camioane monster, jocuri cu camioane monster 2011, jocuri gratuite cu camioane monster, jocuri cu camioane care transporta marfa, jocuri cu camioane de marfa, jocuri truck mania, jocuri monster mania, jocuri cu camioane pentru copii, jocuri, jocuri cu camioane, jocuri cu camioane monster, camioane care transporta marfa, camioane de marfa, 2011, jocuri online, jocuri camioane,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
7.00
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati camioane monster. Jocul camioane monster a fost gasit in categoria Jocuri cu Camioane, iar noi va sfatuim sa jucati gratis camioane monster si complet gratuite camioane monster online, sparand ca jocul camioane monster pentru copii sau camioane monster pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing