Publicitate

Titlu: Formula 1 pe coasta

Descriere : Formula 1 pe Coasta este un super joc cu masini de Formula 1 cu ajutorul carora va trebui sa mergi cat mai repede, cu o viteza cat mai mare si apropiata de adevar, deoarece nu va fi atat de usor pe cat crezi sa ajungi in fruntea clasamentului liderilor formulelor 1 de-a lungul timpurilor alaturi de cele mai puternice motoare de la honda, suzuki, opel, dacia sau alte masini de marca care sunt modificate sa participe la aceste curse 3d.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare, cu sagetile, va trebui sa conduci aceste masini formule 1 fara sa te accidentezi si sa castigi campionatul sau intrecerea la care te-ai bagat care este 3D.

Categorie: Jocuri cu Masini

Jucat de: 2157 ori

Tags: jocuri curse formula 1, jocuri formula 1 2012, jocuri formula 1 2011, jocuri 3d 2012, jocuri 3d, masini,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
8.00
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Formula 1 pe Coasta. Jocul Formula 1 pe Coasta a fost gasit in categoria Jocuri cu Masini, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Formula 1 pe Coasta si complet gratuite Formula 1 pe Coasta online, sparand ca jocul Formula 1 pe Coasta pentru copii sau Formula 1 pe Coasta pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing