Publicitate

Titlu: Fugi de politie

Descriere : Incearca sa Fugi de Politie cat mai tare poti, sa te ascunzi pe la toate locurile unde tu crezi ca nu gasesti nici un politai, iar in momentul in care vei reusi sa te ascunzi cu masina de politie, va fi perfect. Sari in timpul fugii tale peste toate pbstacolele politiei, si incearca sa-l incurci pe politistul ce vine dupa tine. Soferul sufletului este un joc foarte distractiv cu masini in care tu esti un om misterios care transporta suflete si fuge de politie.In acest joc trebuie sa te feresti de obstacole,sa spargi masinile de politie si sa ajungi la frontiera mexicului ca sa treci la un nivel urmator.Trebuie sa fii foarte atent la obstacole,ca daca te lovesti de foarte multe iti va exploda masina si politistii te vor prinde.Impinge masinile politistilor cat poti tu de mult ca sa ii rastorni sau sa le faci sa explodeze pentru a obtine puncte si a putea ajunge linistit la granita cu mexicul.

Instructiuni : Cu tasta F accelerezi, iar de la D franezi, pentru a te deplasa in sus sau in jos, foloseste sagetile, fugind de politisti.

Categorie: Jocuri cu Masini

Jucat de: 2096 ori

Tags: jocuri politie 2011, jocuri politia 2012, jocuri fugi de politie, jocuri scapa de politie, jocuri distruge politia, jocuri, 2011, masini, politia, politai,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
3.95
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Fugi de Politie. Jocul Fugi de Politie a fost gasit in categoria Jocuri cu Masini, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Fugi de Politie si complet gratuite Fugi de Politie online, sparand ca jocul Fugi de Politie pentru copii sau Fugi de Politie pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing