Publicitate

Titlu: Soldati americani

Descriere : Soldati Americani este un nou joc cu impuscaturi, in care va trebui sa fi cat mai pe faza, sa treci de toate peripetiile pe care jocul ti le pune in fata, si anume sa iti pusca, pistolul, sniperul sau mitraliera si sa incepi sa nimeresti tintele umane ce vin prin fata ta si incearca sa scape de tine fara sa fie vazuti. Ei se vor ascunde pe dupa lazi, vor incerca sa bareze atacurile tale de soldat antrenat in cel de-al doilea razboi. Trucurile cu pusca cu luneta trebuie sa le invezi, insa ai mare grija sa impusti si sa ajungi la toti militarii, oamenii si soldatii.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa impusti soldatii americanilor.

Categorie: Jocuri cu Impuscaturi

Jucat de: 2870 ori

Tags: jocuri impuscaturi 2012, jocuri soldati rusesti, jocuri soldati romani, jocuri tari 2012, jocuri, tren, impusca, jocuri tari, jocuri soldati, jocuri impuscaturi,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
10.00
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Soldati Americani. Jocul Soldati Americani a fost gasit in categoria Jocuri cu Impuscaturi, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Soldati Americani si complet gratuite Soldati Americani online, sparand ca jocul Soldati Americani pentru copii sau Soldati Americani pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing