Publicitate

Titlu: Taxiuri de parcat

Descriere : Incearca sa parchezi cat mai multe masini de taxi 2 in locurile precizate de acest jos, insa va trebui sa fi foarte atent la timpul in care ai voie sa faci o pasrace si mai ales daca vei reusi sa treci pe langa celelalte masini ce sunt parcate deja, deoarece in momentul in care tu vei trece pe langa o masina si o vei accidenta-o chiar si daca o freci jocul se termina si tu va trebui sa iei cursa cu taxi de la capat, si sa incerci din nou parcarile.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coodronare, cu sagetile va trebui sa conduci un taxiu prin oras si sa gasesti un loc de parcare.

Categorie: Jocuri cu Masini

Jucat de: 2372 ori

Tags: jocuri taxiuri de parcat, jocuri cu taxi de parcat, jocuri cu taxi 2, jocuri parcheaza taxi 2, jocuri invata sa parchezi, jocuri parcheaza masini, jocuri cu masini de parcat, jocuri cu taxiul prin oras, masini, jocuri, jocuri cu masini, parcare,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
1.36
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati taxiuri de parcat. Jocul taxiuri de parcat a fost gasit in categoria Jocuri cu Masini, iar noi va sfatuim sa jucati gratis taxiuri de parcat si complet gratuite taxiuri de parcat online, sparand ca jocul taxiuri de parcat pentru copii sau taxiuri de parcat pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing