Publicitate

Titlu: Dora cu trenul

Descriere : Un super joc in care va trebui sa conduci trenul alaturi de Dora si prietenii ei si in mod special alaturi de fratele ei, Diego care o va ajuta in toate aventurile prin padurea plina de animale. Trenul Dorei este plin de custi cu animale si trebuie sa urce peste tot prin dealuri, pe munti si pe toate obstacolele pe care le are traseul trenului. Trenurile din aceasta categorie sunt unele dintre cele mai puternice si de mare viteza trenuri, asa ca tu vei putea oprii trenul cu doar un click in care sa pui stop tuturor rotilor trenului si sa opresti cu frana de urgenta.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare care apar pe ecran va trebui sa le modifici cu mouse-ul si sa calatoresti cu trenul de persoane, cu trenul cu remorci de marfa cat mai mult.

Categorie: Jocuri cu Trenuri

Jucat de: 22316 ori

Tags: jocuri cu dora, jocuri cu dora si diego, jocuri dora 2011, jocuri dora 2012, jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu trenuri de calatori, jocuri, jocuri cu trenuri, tren, 2011, diego, jocuri dora,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
4.13
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Dora cu Trenul. Jocul Dora cu Trenul a fost gasit in categoria Jocuri cu Trenuri, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Dora cu Trenul si complet gratuite Dora cu Trenul online, sparand ca jocul Dora cu Trenul pentru copii sau Dora cu Trenul pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de Patrcia_Patricutza 01-03-2012 15:03

da mam mai jucat pe el dar acuma nu imi merge na e fain pa va pupa Patricutza love winking happy

Mesaj trimis de toma florian 28-01-2012 22:12

broken heart angry :-S >happy sad(

Mesaj trimis de nicoleta 23-01-2012 13:01

e tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee big grin big grin big grin big grin big grin kiss kiss kiss kiss happy happy happy
Precedenta
1 2 3 4 5 6 7

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing