Publicitate

Titlu: Ben 10 motociclist

Descriere : Un nou joc cu Ben ten in care va trebui sa conduci alaturi de el cat mai multe motoare, motociclete si motorete cu care sa ajungi chiar in fruntea motociclistilor ce incearca sa cucereasca cupa cea mare a campionatului de supersport. Incearca sa treci peste toate obstacolele si astfel sa reusesti sa castigi cat mai multe curse, intreceri sportive alaturi de prietenii lui ben 10 si extraterestrii. Motociclistilor din grupa lui Ben ten le este frica de aceasta cmpetitie in care ben 100 motociclistul va iesi castigator.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare, cu sagetile, va trebui sa conduci acest super motor si sa treci peste toate aceste nivele de dificultate ale jocului de copii mici cu motociclisti.

Categorie: Jocuri cu Motoare si Atv

Jucat de: 1362 ori

Tags: jocuri ben 10 2012, jocuri motoare supersport, ben 10 2012, jocuri, jocuri ben 10,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
10.00
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Ben 10 motociclist. Jocul Ben 10 motociclist a fost gasit in categoria Jocuri cu Motoare si Atv, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Ben 10 motociclist si complet gratuite Ben 10 motociclist online, sparand ca jocul Ben 10 motociclist pentru copii sau Ben 10 motociclist pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing