Publicitate

Titlu: Overlord 2

Descriere : Un super joc de strategie in care va trebui sa te straduiesti sa treci de toate aceste niveluri cat mai repede si cu un punctaj cat mai mare, avand in vedere ca jocul Overlordi este o noua versiunea la prima versiune de Overlord 22. Ai mare grija la pozitionarea armatei, deoarece nu este chiar asa de usor sa omori atati monstrii si sa treci cu brio peste toate aceste niveluri de dificultate, insa in momentul in care va trebui sa iti asezi monstrii Overlordului va trebui sa o faci cu cap in mod special pentru faptul ca creaturile, zombii ce trebuie sa dea cu mainile si cu bratele pentru a distrugi si a omora cat mai multi oameni ce trec pe la tower defense-ul Overlordului.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa iti pozitionezi cat mai multi monstrii pe calea sau teritoriul pe care trebuie sa mearga aceste creaturi si sa cresti cat mai mare in reputatia ta.

Categorie: Jocuri Strategie RPG

Jucat de: 1776 ori

Tags: jocuri strategice, jocuri rpg 2012, jocuri strategie 2012, jocuri cu monstrii, tower defense 2012, jocuri, jocuri cu mo,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
-0.83
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Overlord 2. Jocul Overlord 2 a fost gasit in categoria Jocuri Strategie RPG, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Overlord 2 si complet gratuite Overlord 2 online, sparand ca jocul Overlord 2 pentru copii sau Overlord 2 pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de sweet_angel 21-01-2012 11:44

urat ca veteu surprise surprise surprise surprise surprise surprise surprise surprise surprise surprise surprise surprise surprise surprise surprise surprise surprise surprise surprise surprise
Precedenta
1
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing