Publicitate

Titlu: Viermele urias

Descriere : Monstrul din Desert este un nou joc de actiune cu un monstru foarte fioros ce incearca sa manance cat mai multi oameni, cat mai multe pasari sau chiar animale ce vin spre el in mijlocului desertului, deoarece se stie ca pe acolo nu prea exista apa sau alte substante de mancare, iar lupta pentru supravietuire devine din ce in cea mai grea. Mergi cu viermele cel mare, si mananca cat mai multi oameni din intreg desertul ce ii vezi ca se plimba pe teritoriul tau, iar daca reusesti sa sari din nisip atat de sus vei reusi sa prinzi si pasari in aer in ciuda viermilor.

Instructiuni : cu ajutorul sagetilor va trebui sa controlezi monstrul din locnes sa manance tot ce prinde viu si sa faca cat mai multe crime.

Categorie: Jocuri de Actiune

Jucat de: 3249 ori

Tags: jocuri cu viermi uriasi, jocuri monstri din pamant, viermele din desert, jocuri, pasari,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
5.42
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Viermele Urias. Jocul Viermele Urias a fost gasit in categoria Jocuri de Actiune, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Viermele Urias si complet gratuite Viermele Urias online, sparand ca jocul Viermele Urias pentru copii sau Viermele Urias pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de andrei 27-11-2011 11:46

imi place jocul viermele ucigasi voua va place
Precedenta
1
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing