Publicitate

Titlu: Bile zuma

Descriere : Un super joc de indemanare, logica distractiva in care va trebui sa incerci sa spargi cat mai multe din bilele pe care jocul ti le trimite pentru a fi doborate. Incearca sa elimini, sa distrugi bilele zuma, deoarece aceste bile sunt foarte greu de spart pentru simplul fapt ca vin cu viteza si nu prea ai timp destul sa te gandesti ce bila este pentru a fi eliminata. Incearca sa spargi toate bilele astfel incat sa colectionezi cat mai multi bani pentru a ajunge in clasamentul campionatului zumaului. Jocul Zumal este cea dea doua parte a primului joc de indemanare zuma 2.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa incerci sa nenorocesti bilutele zumale si sa castigi competitia.

Categorie: Jocuri de Indemanare

Jucat de: 2344 ori

Tags: jocuri zuma, jocuri zuma 2011, jocuri zuma 2012, jocuri cu bile zuma, jocuri logice zuma, jocuri zuma 2, jocuri zuma 3, jocuri 2012, bile, jocuri, jocuri cu bile, jocuri logice, zuma, 2011, cu bile,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
5.93
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Bile Zuma. Jocul Bile Zuma a fost gasit in categoria Jocuri de Indemanare, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Bile Zuma si complet gratuite Bile Zuma online, sparand ca jocul Bile Zuma pentru copii sau Bile Zuma pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing