Publicitate

Titlu: Decoreaza masina

Descriere : Un super joc pentru fete si fetite in care va trebui sa decorezi cat mai multe masini si masinute foarte frumoase, interesante, noi si puternice pentru fetele ce adora tuningul. Ai mare grija la modul in care combini culorile pentru masina ta, incearca sa iasa o masina cat mai tare, sa fi invidiata de toate fetele in momentul in care te plimbi cu ea prin oras sau oriunde pe altundeva. Incearca sa treci peste toate aceste obstacole si astfel sa castigi cat mai multe concursuri cu aceste masini frumoase si interesante.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa tragi cat mai multe modele, culori, figuri pe masina ta si sa incerci sa iti creezi masina visului.

Categorie: Jocuri de Fete

Jucat de: 1526 ori

Tags: decoreaza masini, masini pentru fete, masina fetelor, tuning masini, modifica masini, jocuri masini 2012, fete, jocuri, masini, masini 2012, tuning,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
7.50
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Decoreaza Masina. Jocul Decoreaza Masina a fost gasit in categoria Jocuri de Fete, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Decoreaza Masina si complet gratuite Decoreaza Masina online, sparand ca jocul Decoreaza Masina pentru copii sau Decoreaza Masina pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing