Publicitate

Titlu: Coal express 4

Descriere : Un super joc cu trenuri in care va trebui sa te ghidezi cat mai bine pentru cea mai complicata si mai grea cursa la care ar trebui sa participi. Incearca sa transporti toate marfurile la destinatia dorita alaturi de trenul si de locomotiva Coal Express 4, care este deosebit de puternica avand in vedere cate vagoane este in stare sa care dupa ea. Incearca sa conduci acest tren cu vagoane si cu marfuri cat mai bine si mai repede, insa sa nu rastorni marfa din trenul Coal Express 4.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare, de la sageti, va trebui sa conduci trenul Coal Express 4 alaturi de marfar si vanoanele aferente.

Categorie: Jocuri cu Trenuri

Jucat de: 10364 ori

Tags: jocuri cu Coal Express 4, jocuri online cu Coal Express 4, jocuri cu Coal Express 2011, jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cara marfa cu trenul, jocuri cu marfare, jocuri cu trenuri de transportat, jocuri transporta marfa cu trenuri, jocuri, tren, jocuri transporta marfa, jocuri cu coal express 2, jocuri cu trenuri, jocuri cu trenuri de transport, 2011, jocuri online,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
5.69
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Coal Express 4. Jocul Coal Express 4 a fost gasit in categoria Jocuri cu Trenuri, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Coal Express 4 si complet gratuite Coal Express 4 online, sparand ca jocul Coal Express 4 pentru copii sau Coal Express 4 pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de daniel 29-02-2012 23:21

rahat total pe bat >happy >happy >happy >happy >happy >happy >happy >happy >happy >happy

Mesaj trimis de dany 07-01-2012 20:24

rahat pe paine >happy >happy >happy >happy >happy >happy >happy >happy >happy >happy

Mesaj trimis de mihaita 24-12-2011 18:14

happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy)
Precedenta
1 2 3
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing