Publicitate

Titlu: Basculante de transport

Descriere : Un super joc cu Basculante de Transport, in care va trebui sa transportati cat mai multa marfa si alimente, obiecte sau lucruri cu o basculanta de transport marfuri. Marfa care este transportata alaburi de basculantele deosebit de puternice si de noi aduse recent trebuie dusa de la un capat al jocului la celalalt capat, insa pe tot parcursul drumului vei avea parte doar de peripetii si de greutati, deoarece basculantele de transport nu pot sa mearga nici prea repede nici prea incet, deoarece trebuie sa aduca marfa transportata la punctul de colectare de unde o aduna.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor coordonatoare va trebui sa transporti cat mai multa marfa dintr-o parte in alta, insa cu mare atentie alaturi de basculanta din Jocuri cu Basculante de Transport.

Categorie: Jocuri cu Camioane

Jucat de: 2472 ori

Tags: jocuri cu Basculante de Transport, jocuri noi cu Basculante de Transport, jocuri cu Basculante de Transport 2, jocuri cu Basculante de Transport 3, jocuri cu Basculante de Transport 4, jocuri cu basculante de marfa, jocuri cu basculante mania, jocuri condu basculante, jocuri monster truck, jocuri, jocuri cu basculante, basculante de transport, cu basculante, basculante de marfa, jocuri noi,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
6.25
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Basculante de Transport. Jocul Basculante de Transport a fost gasit in categoria Jocuri cu Camioane, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Basculante de Transport si complet gratuite Basculante de Transport online, sparand ca jocul Basculante de Transport pentru copii sau Basculante de Transport pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing