Publicitate

Titlu: Diamantul magic

Descriere : Diamantul Magic este un super joc de actiune cu batai si lupte ca pe vremuri in care va trebui sa incerci sa iti omori toti adversarii ce incearca sa vina spre tine sa te omoare si sa te distruga. Ai mare grija in momentul in care baba cea rea care merge cu matura zburatoare reuseste sa fure diamantul magic, deoarece tu va trebui sa pui ochii pe ea si sa mergi numaidecat dupa ea. Fii pe faza in momentul in care vrajitoarea sau magiceanul a reusit sa fuga cu toate diamantele magice si incearca sa te pui pe urmele lui, sa faci vraji sa-l omori si sa recuperezi diamantele valoroase sau pietrele pretioase.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare va trebui sa mergi inainte si inapoi, iar de la tastele speciale sa te lupti cu fortele raului.

Categorie: Jocuri de Actiune

Jucat de: 2033 ori

Tags: jocuri aduna diamantele, jocuri de actiune 2011, jocuri de actiune 2012, jocuri vrajitoare, jocuri cu magicieni, jocuri, jocuri aduna diamante, magic, 2011, jocuri de actiune, vrajitoare,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
10.00
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Diamantul Magic. Jocul Diamantul Magic a fost gasit in categoria Jocuri de Actiune, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Diamantul Magic si complet gratuite Diamantul Magic online, sparand ca jocul Diamantul Magic pentru copii sau Diamantul Magic pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing