Publicitate

Titlu: Condu tot ce prinzi

Descriere : Condu tot ce Prinzi este un super joc cu masini si masinute in care va trebui sa te gandesti bine ce vei alege intr-un carucior de supermarket, un tractor sau o masina de tuns iarba sau chiar un vagon de mina cu care sa te plimbi prin mina, insa nu chiar asa de simplu, va trebui sa aduni cat mai multe puncte si sa gasesti toate obiectele ascunse pentru trece de la un nivel la celalalt. Ai mare grija cu ce viteza te deplasezi pe acolo, deoarece ai putea sa ai parte de diferite peripetii.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare, cu sagetile va trebui sa conduci fiecare vehicul.

Categorie: Jocuri cu Masini

Jucat de: 3205 ori

Tags: jocuri cu vehicule, jocuri cu masini de tuns iarba, jocuri cu tractor de tuns iarba, jocuri cu carucior, jocuri cu vagoane, jocuri, jocuri cu masini, masini, tractor,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
2.56
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Condu tot ce Prinzi. Jocul Condu tot ce Prinzi a fost gasit in categoria Jocuri cu Masini, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Condu tot ce Prinzi si complet gratuite Condu tot ce Prinzi online, sparand ca jocul Condu tot ce Prinzi pentru copii sau Condu tot ce Prinzi pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing