Publicitate

Titlu: Barbi dress up

Descriere : Barbi Dress up este cel ami nou joc cu barbie in care va trebui sa ai mare grija in momentul in care vei vrea sa gasesti cat mai multe frumuseti pe strada create chiar de tine, si adica de cel mai amre designer vestimentar si makeover care exista pe piata special pentru printesele barbiului. Creaza cat mai multe haine de bun gust, asorteaza-le cat mai bine si incearca astfel sa ai cel mai pare panou cu printesele tale imbracate in exclusivitate de tine, ai mare grija la pantofiori, la fustita sau blugi, la sutien care trebuie sa aiba bretele transparente, precum si la bratara si colierul de aur al barbiei.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa imbracai cat mai multe fetite pentru a reusi sa faci cat mai multe fete fericite alaturi de tine.

Categorie: Jocuri de Fete

Jucat de: 1482 ori

Tags: barbi 2011, barbi 2012, imbraca barbi 2011, imbraca barbi 2012, jocuri cu barbi 2012, jocuri de fete cu barbi, dress up 2012, barbie, fete, jocuri, jocuri cu barbi, 2011, jocuri de fete,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
0.00
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Barbi Dress up. Jocul Barbi Dress up a fost gasit in categoria Jocuri de Fete, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Barbi Dress up si complet gratuite Barbi Dress up online, sparand ca jocul Barbi Dress up pentru copii sau Barbi Dress up pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing