Publicitate

Titlu: Supereroii

Descriere : Jocuri cu Supereroii 2011 - 2012 este un super joc in care va trebui sa incerci sa faci cat mai multe acte de bine posibile deoarece este deosebit de important sa tragi in cat mai multi inamici ce vor sa iti faca rau tie, atat tie cat si prietenilor tai, insa ceea ce este cel mai grav este faptul ca acest om vrea sa distruga cat mai multi inamici, iar pamantul se afla sub pericolul tau. Incearca sa salvezi lumea Supereroiilor, insa daca gasesti un supererou ce nu vrea sa te ajute va trebui sa-l denunti si sa iti continui faptele tale de erou.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa incerci sa tragi in cat mai multe marionete ce incearca sa te distruga si sa sparga tot ce se afla in jurul tau.

Categorie: Jocuri de Actiune

Jucat de: 1665 ori

Tags: jocuri cu Supereroi, jocuri Supereroi 2011, jocuri Supereroi 2012, jocuri eroi, jocuri cu eroi 2011, jocuri cu eroi 2012, bile, jocuri cu eroi, jocuri, 2011, jocuri supereroi, mario, marionete,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
2.14
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Supereroii. Jocul Supereroii a fost gasit in categoria Jocuri de Actiune, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Supereroii si complet gratuite Supereroii online, sparand ca jocul Supereroii pentru copii sau Supereroii pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing