Publicitate

Titlu: Sari cu hulk

Descriere : Jocurile Sari cu Hulk 2011 - 2012, sunt unele dintre cele mai noi si mai frumoase jocuri cu acest super erou hulk. Incearca sa iti strangi puterile si astfel sa zbori cat mai mult si cat mai tare in sus, pentru a-ti crea acest avantaj si sa distrugi intreg orasul alaturi de bunul tau prieten Hulki. In cazul in care nu ai dat drumul la mouse si nu hulky nu mai are loc unde sa acumuleze energie atunci va sari el automat si va icnerca din proprie initiativa sa ajunga cat mai departe de planeta pamant distrugand toate navetele spatiale, elicopterele, avioanele de pasageri sau alte blocuri si cladiri.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa il arunci pe Hulkk cat mai sus si mai tare pentru a sparge tot ce este in jurul sau.

Categorie: Jocuri pentru Copii

Jucat de: 1728 ori

Tags: jocuri cu hulk 2011, jocuri cu hulk 2012, jocuri cu hulk distrugatorul, jocuri hulk si avioanele, jocuri desene animate 2012, jocuri pentru copii 2012, desene, desene animate 2012, jocuri cu hulk, jocuri desene animate, jocuri pentru copii, jocuri, 2011,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
5.00
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Sari cu Hulk. Jocul Sari cu Hulk a fost gasit in categoria Jocuri pentru Copii, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Sari cu Hulk si complet gratuite Sari cu Hulk online, sparand ca jocul Sari cu Hulk pentru copii sau Sari cu Hulk pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing