Publicitate

Titlu: Curse monster truck 3d

Descriere : Jocuri Curse Monster Truck 3D 2011 - 2012, este un nou joc 3D, in care va trebui sa conduci un super mastodont pe 4 roti, si anume un monster car deosebit de mare si de gigantic cu care va trebui sa incerci sa treci peste toate obstacolele, dealurile si muntii ce iti apar in fata. Incearca sa te nu rastogolesti sau sa nu te accidentezi cu monsterul, deoarece monster truckul este destul de sensibil la asemenea actiuni bruste si ai posibilitatea sa te accidentezi in gropile ce le intalnesti pe intreg parcursul cursei.

Instructiuni : cu ajutorul tasetelor de coordonare, cu sagetile, va trebui sa conduci cursele monster truckurilor cat mai corect.

Categorie: Jocuri cu Masini

Jucat de: 1891 ori

Tags: Curse Monster Truck 3D, monster truck 2012, monster truck 3D, intreceri masini 3d, curse masini 2012, intreceri masini 2012, masini uriase 3d, masini cu roti mari, Monster Racing, masini, jocuri, masini 2012, 2011, truck 2012, monster truck 3,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
0.83
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Curse Monster Truck 3D. Jocul Curse Monster Truck 3D a fost gasit in categoria Jocuri cu Masini, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Curse Monster Truck 3D si complet gratuite Curse Monster Truck 3D online, sparand ca jocul Curse Monster Truck 3D pentru copii sau Curse Monster Truck 3D pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing