Publicitate

Titlu: Pirati care se ataca

Descriere : Un super joc de indemanare si de logica in care av trebui sa incerci sa trasezi linii cat mai lungi si mai mari intre obiectele asemanatoare si identice din acest tetris pe mare. Jocuri cu Pirati care se Ataca in care va trebui sa tregi cu tunul de fiecare data cand reusesti sa elimini un rand de obicte si de piese asemanatoare si 100% identice. Piratii sunt foarte periculori, iar daca tu nu te gandesti repede ce miscare sa faci cu siguranta vor veni peste tine si te vor omora in acest joc de indemanare pentru copii si adulti.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa tragi de fiecare obiecte si sa incerci sa le pui in linie pentru a reusi sa elimini cat mai multe cristale, pietre pretioase si rubine.

Categorie: Jocuri de Indemanare

Jucat de: 2095 ori

Tags: jocuri cu Pirati care se Ataca, jocuri cu pirati pe mare, jocuri cu pirati pe apa, jocuri atacuri intre pirati, jocuri de indemanare cu pirati, jocuri loveste corabia piratilor, jocuri ataca barca piratilor, jocuri cu cristale, jocuri cu diamante si cristale, jocuri, jocuri cu diamante, jocuri de indemanare, diamante si cristale, jocuri cu pirati, tunul, jocuri love, barca, adulti,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
8.89
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Pirati care se Ataca. Jocul Pirati care se Ataca a fost gasit in categoria Jocuri de Indemanare, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Pirati care se Ataca si complet gratuite Pirati care se Ataca online, sparand ca jocul Pirati care se Ataca pentru copii sau Pirati care se Ataca pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing