Publicitate

Titlu: Mario parking

Descriere : Jocuri Mario Parking este un super joc cu legendarul personaj din jocurile online mario, in care va trebui sa incerci sa parchezi kartul lui Mario chiar in locul indicat de acest super joc in intreaga parcare. Ai mare grija de toate masinile, de toate motocicletele, de toate obiectele de care ai putea sa te lovesti in aceasta parcare, si astfel sa creezi cat mai multe parcari corecte. Fii primul personaj care reuseste sa parcheze aceste karturi cat mai bine, si fara sa se accidenteze cu celelalte masini de kart in aceasta parcare.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare, cu sagetile, va trebui sa conduci masina de karturi a lui Mario si sa o parchezi in parcarea personajului animat.

Categorie: Jocuri cu Masini

Jucat de: 1968 ori

Tags: jocuri Mario Parking, jocuri Mario Parking gratis, joc Mario Parking 2012, jocuri cu mario 2012, jocuri mario 2012, jocuri frumoase cu mario 2011, jocuri parking 2012, jocuri cu parcari 2012, jocuri parcheaza karturi, jocuri de copii 2012, Mario Kart Parking, jocuri cu mario, jocuri frumoase, jocuri frumoase cu mario, masini, jocuri, mario, mario 2012, parcare, parking, 2011, jocuri mario 20,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
3.64
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Mario Parking. Jocul Mario Parking a fost gasit in categoria Jocuri cu Masini, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Mario Parking si complet gratuite Mario Parking online, sparand ca jocul Mario Parking pentru copii sau Mario Parking pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing