Publicitate

Titlu: Alexandru ce mare

Descriere : Jocuri cu Alexandru ce Mare 2011 - 2012 este un nou joc in care va trebui sa incerci sa treci peste toate obstacolele, peste toti monstrii si creaturile care vin spre tine si incearca sa te manance efectiv. Incearca sa-ti constuiesti armata, si sa apese click stanga pe sageata care reprezinta drumul pe care sa vin acesti soldati sau militari din vechea armata al lui Alexandru ce Mare. Incearca sa rezisti tuturor luptelor si tuturor inamicilor ce vin spre tine in momentul in care acesti oameni vin sa te atace, sa iti cucereasca imparatia, si sa-ti fura toata averea imperiului.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui mai intai sa selectezi soldatii, spadasinii, arcasii precum si ceilalti soldati pentru a-i pune pe drumurile lor de lupta.

Categorie: Jocuri Strategie RPG

Jucat de: 3858 ori

Tags: jocuri cu Alexandru ce Mare, jocuri Alexandru ce Mare 2011, jocuri Alexandru ce Mare 2012, jocuri de lupta Alexandru ce Mare, jocuri razboi Alexandru ce Mare, jocuri razboi 2012, jocuri strategice, jocuri de strategie 2012, Alexander Dawn of an Empire, jocuri de lupta, jocuri de strategie, jocuri, razboi 2012, 2011,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
6.18
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Alexandru ce Mare. Jocul Alexandru ce Mare a fost gasit in categoria Jocuri Strategie RPG, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Alexandru ce Mare si complet gratuite Alexandru ce Mare online, sparand ca jocul Alexandru ce Mare pentru copii sau Alexandru ce Mare pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de MIHALCEA 14-12-2011 22:10

ok >big grin< ;winking
Precedenta
1
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing