Publicitate

Titlu: Razboinica egipteana

Descriere : Jocuri cu Razboinica Egipteana este un super joc de actiune si in acelasi timp de aventura, in care o razboinica deosebit de puternica, de tare si de viteaza incearca sa se bata cu cele mai rele si mai furioase forte ale egiptului incercand sa distruga de una singura un imperiu imens doar cu propriile ei forte. Fii primul care o ajuta sa gaseasca secretul egiptului si alaturi de acesta sa omoare toti inamicii din calea ei in timp ce vrea sa descopere secretele tempului egiptean pentru a-si duce la bun sfarsit misiunea secreta pe care o are.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare, cu sagetile va trebui sa umblii cu aceasta printesa a egiptului, iar de la tastele Z,X,C, va trebui sa te bati, sa te lupti cu fortele piramidelor din egipt.

Categorie: Jocuri de Actiune

Jucat de: 8367 ori

Tags: jocuri cu Razboinica Egipteana, jocuri cu razboinica egiptului, jocuri cu egipteni, jocuri cu piramide, jocuri egipt, jocuri cu oameni egipteni, jocuri de lupta cu fete, jocuri de bataie cu fete, jocuri cu fete razboinice, fete, jocuri, jocuri de lupta, jocuri cu fete, jocuri cu oameni,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
8.29
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Razboinica Egipteana. Jocul Razboinica Egipteana a fost gasit in categoria Jocuri de Actiune, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Razboinica Egipteana si complet gratuite Razboinica Egipteana online, sparand ca jocul Razboinica Egipteana pentru copii sau Razboinica Egipteana pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de anonimul22 07-01-2012 15:21

angry suteti niste prostii !

Mesaj trimis de andrei 03-10-2011 17:46

E super dar e greu. big grin

Mesaj trimis de bya 18-09-2011 12:00

super tare jokul bvo big grin
Precedenta
1 2 3
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing