Publicitate

Titlu: Tower destroy

Descriere : Jocuri Tower Destroy 2011 - 2012 este un nou joc de strategie in care va trebui sa dati dovada de multa inteligenta in momentul in care dorit sa construiti aceste armate si turnuri de aparare pe taramul tau, acolo undeva va trebui sa iti aperi constructiile si tunurile din care ies soldatei sau militari bine instruiti pentru a reusi astfel sa treci peste toate nivelele de dificultate. Incearca sa iti pui in aplicare strategia si astfel sa reusesti sa distrugi intreaga armata de roboti, robotei sau oameni rai ce vor sa te omoare si sa-ti elimine imperiul cu strategia lor de distrugere a tinuturilor.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa iti coordonezi cat mai bine treaba si sa reusesti sa spatgi toate barierile pe care ti le pune acest om in calea ta.

Categorie: Jocuri Strategie RPG

Jucat de: 2364 ori

Tags: jocuri Tower Destroy, jocuri Tower Destroy 2, jocuri Tower Defence noi, jocuri Tower strategie, jocuri Tower defence cu soldati, jocuri Tower Defence cu militari, jocuri Tower Defence cu roboti, jocuri Tower Defence cu armata, jocuri Tower Defence 2, jocuri Tower Defence 2012, jocuri Tower Defence 2011, Megabot, jocuri, roboti, robo, 2011,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
1.15
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Tower Destroy. Jocul Tower Destroy a fost gasit in categoria Jocuri Strategie RPG, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Tower Destroy si complet gratuite Tower Destroy online, sparand ca jocul Tower Destroy pentru copii sau Tower Destroy pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing