Publicitate

Titlu: Forte aeriene

Descriere : Jocuri cu Forte Aeriene 2011 - 2012 este un nou joc in care va trebui sa incerci sa iti dai interesul pentru a-ti crea cat mai multe avioane cu care sa reusesti sa iti duci la bun sfarsit aceasta lupta sau razboi pe care il poti cu nava mama care isi creaza si ea avioanele si navele spatiale ce reusesc sa iti distruga tie fortele aeriene. Atacul fortelor aeriene este destul de puternic, deoarece in momentul in care naveta mama creaza avioane de lupta, avioane militare, creaza cel putin 3 avioane deodata si merg in grup sa atace inamicii.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa iti construiesti cat mai multe avioane pentru a castiga toate bataliile pe care ti le-ai propus sa le castigi.

Categorie:

Jucat de: 1700 ori

Tags: jocuri cu Forte Aeriene, jocuri cu avioane de lupta, jocuri cu avioane 2012, jocuri cu razboaie aeriene, jocuri cu impuscaturi cu avioane, jocuri cu avioane de atac, jocuri cu nave de razboi, jocuri strategice, Wing Men, jocuri cu avioane, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu razboaie, jocuri cu avioane 201, jocuri, avioane de lupta, 2011, impusca, jocuri cu nave,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
6.00
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Forte Aeriene. Jocul Forte Aeriene a fost gasit in categoria , iar noi va sfatuim sa jucati gratis Forte Aeriene si complet gratuite Forte Aeriene online, sparand ca jocul Forte Aeriene pentru copii sau Forte Aeriene pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing