Publicitate

Titlu: Atacul pinguinilor

Descriere : Jocuri Atacul Pinguinilor 2011 - 2012, este un super joc in care va trebui sa iti dai interesul pentru a-ti salva misiunea deosebit de importanta si de grea pe care trebuie sa o duci la bun sfarsit incercand sa treci peste cat mai multe obstacole deodata si sa impusti cat mai multi pinguini, deoarece atacul pinguinilor este destul de periculor, avand in vedere ca trebuie sa trebuie sa distrugi pinguinii care trec pe langa tine si pe langa armele si masinile care arunca cu bile in ei. Fii atent la pinguinul care merge pe sub pamant si te va ataca destul de repede in momentul in care iese de sub pamant. Pune cat mai multe mitraliere care sa omoare pinguinii militari din armata cea rea.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa iti creezi o armata pe care sa o inveti cum sa lupte in situatii dificile si sa treci peste toate aceste batalii cu bine.

Categorie: Jocuri Strategie RPG

Jucat de: 2120 ori

Tags: jocuri cu Atacul Pinguinilor, jocuri cu defense cu pinguini, jocuri de strategie cu pinguini, jocuri omoara pinguinii, jocuri distruge pinguinii, jocuri impusca pinguinii, jocuri strategice pentru adulti, jocuri de strategie 2012, jocuri strategice 2012, Penguins Attack 3, bile, jocuri de strategie, masini, jocuri, jocuri strategice, arunca, adulti, impusca, 2011, arme, jocuri cu defense, cu bile,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
0.63
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Atacul Pinguinilor. Jocul Atacul Pinguinilor a fost gasit in categoria Jocuri Strategie RPG, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Atacul Pinguinilor si complet gratuite Atacul Pinguinilor online, sparand ca jocul Atacul Pinguinilor pentru copii sau Atacul Pinguinilor pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing