Publicitate

Titlu: Starcraft online

Descriere : Jocuri Starcraft Online este un super joc din clasa 2011 - 2012, in care va trebui sa iti construiesti armata de luptatori, de creaturi si sa incerci sa te razboiesti cu cele mai rele si mai malefice fiinte care incearca sa se bage in tine si sa te distruga. Fii pe faza si construieste-ti armata cat mai repede pentru a nenoricii acesti monstrii care vin spre tine in turme mari, cu navele lor extraterestre facand parte din anumite formatii si grupari: Zerg, Protos sau Terran. Nu te lasa batut, creaza-ti srategia necesara pentru a ramane in picioare dupa aceasta batalie si incearca sa castigi toate bataliile.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa iti coordonezi toata activitatea in cadrul strategiilor tale.

Categorie: Jocuri Strategie RPG

Jucat de: 2161 ori

Tags: jocuri Starcraft Online, jocuri Starcraft 1, jocuri Starcraft 2, jocuri Starcraft 3, jocuri Starcraft 4, jocuri Starcraft 5, jocuri Starcraft pentru copii, jocuri Starcraft pentru adulti, jocuri Starcraft strategie, jocuri, adulti, 2011,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
6.67
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Starcraft Online. Jocul Starcraft Online a fost gasit in categoria Jocuri Strategie RPG, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Starcraft Online si complet gratuite Starcraft Online online, sparand ca jocul Starcraft Online pentru copii sau Starcraft Online pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing