Publicitate

Titlu: Avioane 3d

Descriere : Jocuri cu Avioane 3D 2011 - 2012, este un super joc in care va trebui sa iti dai interesul sa conduci un super avion cat mai bine si mai corect, astfel incat tu ai cea mai mare putere in a decide in care avion sa tragi cu rachetele propulsatoare pe care le aiin toate avioanele de lupta sau avioanele de razboi care se plimba chiar deasupra capului tau. Incearca sa te rotesti in toate directiile cu avionul 3D pe care il ai si nu rata nici un obstacol pe care l-ai putea dobora.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare, cu sagetile va trebui sa zbori, iar cu tastele W,A,S,D, va trebui sa te rotesti in toate directiile, iar de la SPACE trebuie sa tragi cu gloante in elicoptere sau in navete spatiale.

Categorie:

Jucat de: 1984 ori

Tags: jocuri cu Avioane 3D, jocuri cu Avioane 3D gratis, jocuri cu avioane de lupta 3D, jocuri cu avioane de razvoi 3D, jocuri cu nave de zburat, jocuri 3D, jocuri cu razboiul avioanelor, jocuri cu avioane, jocuri cu avioane de lupta, jocuri, avioane 3d, avioane de lupta, 2011, jocuri cu nave,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
1.00
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Avioane 3D. Jocul Avioane 3D a fost gasit in categoria , iar noi va sfatuim sa jucati gratis Avioane 3D si complet gratuite Avioane 3D online, sparand ca jocul Avioane 3D pentru copii sau Avioane 3D pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing