Publicitate

Titlu: Aeroporturi si avioane

Descriere : Jocuri cu Aeroporturi si Avioane 2011 - 2012, este un super joc in care va trebui sa fi seful unui intreg aeroport, sa coordonezi cat mai multe avioane mici care vor sa aterizeze pe pista libera si nu reusesc datorita faptului ca locul unde vor sa aterizeze este ocupat de alte avioane sau avioanse. Incearca sa eliberezi avioanele care stau pe pista de avioane, iar daca observi ceva defectiune la vre-un avion, va trebui sa il bagi in atelierul avioanelor, acolo unde mecanicii incearca sa repare fiecare avion care etse defect sau stricat.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa iei fiecare avion care zboara prin aer si sa il parchezi sau sa te ocupi de el la aterizare.

Categorie:

Jucat de: 1923 ori

Tags: jocuri cu Aeroporturi si Avioane, jocuri cu avioane in aeroport, jocuri cu avionase, jocuri cu navete spatiale, jocuri cu avioane 2012, jocuri cu avioane 201, jocuri cu aeroporturi, jocuri controleaza traficul aerean, Airport Mania, avion mania, avioane mania, aeroport mania, jocuri cu avioane in aer, jocuri cu avioane, jocuri, 2011, jocuri cu nave,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
1.11
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Aeroporturi si Avioane. Jocul Aeroporturi si Avioane a fost gasit in categoria , iar noi va sfatuim sa jucati gratis Aeroporturi si Avioane si complet gratuite Aeroporturi si Avioane online, sparand ca jocul Aeroporturi si Avioane pentru copii sau Aeroporturi si Avioane pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing