Publicitate

Titlu: Scapa de politisti 3d

Descriere : Jocuri Scapa de Politisti 2011, este un super joc in care va trebui sa fugi cu masina ta de politie cat mai repede in functie de politistii care fug cu masina dupa tine. Fii cat mai rapid si incearca sa fugi cat mai repede de politia care este pe urmele tale. Fii primul care ajunge scapat de politistii cei rai ce incearca sa te bage la inchisoare deoarece te-ai dus prea repede cu masina 3D pe care o ai. Scapatul de aceste forte speciale de politie, jandarmerie, forte de interventie este destul de dificil si greu, de aceea te sfatuim sa bagi viteza cu masina pe care o ai, iar in momentul in care pornesti de pe loc sa scrumi cu ea astfel incat sa iasa foc din roti. Nu te lasa prins si atinge-ti toate obiectivele din fiecare nivel. Colecteaza cheile mecanice pentru a-ti repara masina atunci cand esti avariat. Sunt multi politisti pe motocicleta care vor sari pe capota masinii tale si iti vor sparge parbrizul. Scapa si de acestia provocand un mic accident. GPS-ul iti va fi foarte util in toate misiunile din acest joc.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare va trebui sa mergi cat mai tare cu aceasta masina si sa scapi de politistii ce vin dupa tine.

Categorie: Jocuri cu Masini

Jucat de: 2267 ori

Tags: jocuri Scapa de Politisti, jocuri Scapa de Politisti gratis, jocuri Scapa de Politisti noi, jocuri Scapa de Politisti gratuite, jocuri Scapa de Politisti 2011, jocuri scapa de politie 3D, jocuri Scapa de Politisti 3D, jocuri scapa de politie 2011, jocuri cu politia 2011, jocuri fugi de politie, jocuri ascunde-te de politie, masini, jocuri, jocuri scapa de politie, 2011, arme, politia,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
2.66
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Scapa de Politisti 3D. Jocul Scapa de Politisti 3D a fost gasit in categoria Jocuri cu Masini, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Scapa de Politisti 3D si complet gratuite Scapa de Politisti 3D online, sparand ca jocul Scapa de Politisti 3D pentru copii sau Scapa de Politisti 3D pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing