Publicitate

Titlu: Creaza-ti armata

Descriere : Jocuri Creaza-ti Armata 2011, este un super joc in care va trebui sa iti creezi cat mai multe armate si sa reusesti sa treci de toate coloniile ce vin spre tine ca sa iti cucereasca teritoriile. Incearca sa treci de toate aceste obstacole si sa reusesti sa ajungi cat mai sus in lupta ta contra acestor roboti, mutanci sau alte creaturi ce vor sa puna mana pe tine si pe oamenii tai ce zboara cu rachetele si navele spatiale pentru a reusi sa iti apere planeta. Incearca sa cuceresti cat mai multe planete cu ajutorul armatelor tale in care trebuie sa ai batalioane de luptatori, spadasini, arcasi, militari, lunetisti sau alti roboti pentru a reusi sa te apere in timp ce tu culegi minerale sau gaze pentru a reusi sa iti cumperi armura, sa faci upgrade sau sa iti cumperi armate mai mari si mai puternice. Cucereste toate planetele!

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa iti controlezi toti oamenii si toti soldatii din intreaga armata si flota a ta pentru a nenorocii extraterestrii din spatiu.

Categorie: Jocuri Strategie RPG

Jucat de: 2667 ori

Tags: jocuri Creaza-ti Armata, jocuri cu armate, jocuri contruieste armate, jocuri apara-te de extraterestrii, jocuri de strategie militara, jocuri de strategii, jocuri creaza-ti strategia, jocuri cucereste planeta, jocuri cu planete, jocuri apara planeta, jocuri cu militari, jocuri cu roboti, jocuri de strategie cu roboti, Star Rebellion, jocuri de strategie, jocuri, apara planeta, roboti, robo, 2011,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
8.33
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Creaza-ti Armata. Jocul Creaza-ti Armata a fost gasit in categoria Jocuri Strategie RPG, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Creaza-ti Armata si complet gratuite Creaza-ti Armata online, sparand ca jocul Creaza-ti Armata pentru copii sau Creaza-ti Armata pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing