Publicitate

Titlu: Muncitori si bani

Descriere : Jocuri cu Muncitori si Bani 2011, este un super joc in care va trebui sa colectionezi cat mai multi bani pe urma constructiilor pe care le-ai facut. Incearca sa iti construiesti cat mai multe cladiri pentru a reusi sa culegi cat mai multi bani cu ucenicii tai pe care ii trimiti pe la toate casele. Oamenii muncitori pleca din palat, din castel spre fiecare casa care va trebui sa iti produca 100$ de dolari si apoi sa colectioneze toti banii la palat. Incearca sa iti construiesti apoi mai multe case care sa iti aduca mai multi bani muncitorilor, deoarece muncitorii doresc sa munceasca pentru acesti bani.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa iti construiesti cat mai multe cladiri si sa reusesti sa aduni cat mai multi bani pe urma muncitorilor calificati.

Categorie: Jocuri Strategie RPG

Jucat de: 3586 ori

Tags: jocuri cu Muncitori si Bani, jocuri cu constructori, jocuri construieste case, jocuri de construit, jocuri fa bani, jocuri cu muncitori, jocuri construieste cladiri, jocuri cu oameni muncitori, Royal Envoy, jocuri, 2011, jocuri cu oameni,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
6.00
");