Publicitate

Titlu: Locomotiva thomas si prietenii

Descriere : Jocuri cu Locomotiva Thomas si Prietenii 2011, este un nou joc in care va trebui sa-i ajuti pe toti prietenii lui Thomas si sa incerci sa treci de toate obstacolele care s-ar putea produce odata cu caderea ta in greutate. Incearca sa ajuti elicopterul care este si el un prieten al locomotivei Thomas, iar dupa ce aduni baloane cu elicopterul lui Thomas, va trebui sa-l ajuti chiar pe Thomas, deoarece el acum agatat de el o remorca, un vagon mare de marfa in care trebui sa prinda obietele ce le arunca prietenii lui de sus.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului precum si de la tastatura va trebui sa controlezi intreg jocul si sa-i ajuti pe Locomotiva Thomas si Prietenii.

Categorie: Jocuri cu Trenuri

Jucat de: 10744 ori

Tags: jocuri cu Locomotiva Thomas si Prietenii, jocuri cu Locomotiva Thomas si Prietenii sai, Locomotiva Thomas si Prietenii gratis, jocuri cu Locomotiva Thomas si Prietenii sai gratuite, jocuri cu thomas si cu elicopterul, jocuri cu trenuri thomas, jocuri cu trenuri multe, jocuri cu trenuri frumoase, jocuri cu trenuri 2011, jocuri cu locomotiva thomas, jocuri cu thomas, jocuri cu trenuri, tren, jocuri, locomotive, arunca, 2011,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
6.27
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Locomotiva Thomas si Prietenii. Jocul Locomotiva Thomas si Prietenii a fost gasit in categoria Jocuri cu Trenuri, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Locomotiva Thomas si Prietenii si complet gratuite Locomotiva Thomas si Prietenii online, sparand ca jocul Locomotiva Thomas si Prietenii pentru copii sau Locomotiva Thomas si Prietenii pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing