Publicitate

Titlu: Salonul de infrumusetare

Descriere : Jocuri cu Salonul de Infrumusetare 2011, este un nou joc in care va trebui sa incerci sa infrumusetezi cat mai mult posibil aceasta fata, domnisoara pe care o vezi in fata ta si ce sta linistita pe scaun in fata oglinzii, asteptandu-te chiar pe tine, make-up-ul sau designer-ul ei preferat. Incearca sa ii schimbi in primul rand coafura, adica freza ei nu este deloc buna, apoiculoarea ochilir cu niste lentile de contact, si tot pe parcurs intreg corpul ei, incepand de la hainele de pe corp, bluze, solexuri, laiber, tricou, maieu la pantaloni, sau rochii elegante de dama. Pantofiorii vor trebui asortati cel mai bine aceste domnisoare frumoase astfel incat machiajul de la final sa fie chiar ultimul lucru pe care-l are de facut, inainte sa primeasca accesoriile mult dorite de aur sau argint.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa-i schimbi infatisarea salonului c aceasta fata deosebit de frumoasa infrumusetand-o.

Categorie: Jocuri de Fete

Jucat de: 1606 ori

Tags: jocuri cu Salonul de Infrumusetare, jocuri cu salonul de fete, jocuri cu salonul de dress up, jocuri cu salonul de make up, jocuri cu salonul de makeover, jocuri cu salonul fetei, jocuri cu salon de manichiura, jocuri cu salon de machiaj, fete, jocuri, salonul de infrumusetare, 2011,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
5.63
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Salonul de Infrumusetare. Jocul Salonul de Infrumusetare a fost gasit in categoria Jocuri de Fete, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Salonul de Infrumusetare si complet gratuite Salonul de Infrumusetare online, sparand ca jocul Salonul de Infrumusetare pentru copii sau Salonul de Infrumusetare pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de catalina 04-12-2011 20:19

big grin

Mesaj trimis de . 02-08-2011 19:31

happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy) happy)
Precedenta
1
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing