Publicitate

Titlu: Traseaza sina de tren

Descriere : Jocuri Traseaza Sina de Tren 2011, este un super joc in care chiar tu va trebui sa devi un inginer in trenuri si in constructia sinilor de tren si sa incerci sa construiesti cat mai multe sine de tren pentru a reusi sa termini nivelele si sa mergi mai departe in aceasta cursa. Incearca sa treci de cat mai multe obstacole si sa ajungi cat mai repede la gara unde vei fi premiat cu multi bani pentru traseul trenului pe care chiar tu l-ai constuit. Jocuri cu trenulete care trenuie sa mearga pe sine, iar tu va trebui sa desenezi linia de tren.

Instructiuni : cu ajutroul mouse-ului va trebui sa trasezi cat mai multe linii de tren si sa incerci sa nu accidentezi trenurile cu multe vagoane care sunt mici insa merg cu o viteza deosebit de mare prin oras.

Categorie: Jocuri cu Trenuri

Jucat de: 20752 ori

Tags: jocuri Traseaza Sina de Tren, jocuri cu trenuri si sine, jocuri cu sine de tren, jocuri desenaza sine de tren, jocuri cu ingineri, jocuri cu trenuri 2011, jocuri noi cu trenuri, jocuri cu trenulete, jocuri cu trenuri cu multe vagoane, jocuri cu trenuri rapide, jocuri, jocuri cu trenuri, JOCURI CU TRENURI DE CALATORI , tren, desene, 2011, jocuri noi,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
5.23
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Traseaza Sina de Tren. Jocul Traseaza Sina de Tren a fost gasit in categoria Jocuri cu Trenuri, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Traseaza Sina de Tren si complet gratuite Traseaza Sina de Tren online, sparand ca jocul Traseaza Sina de Tren pentru copii sau Traseaza Sina de Tren pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de denisa 12-11-2011 09:30

nush happy) happy) happy) whew! happy
Precedenta
1
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing