Publicitate

Titlu: Trenuri si semafoare

Descriere : Jocuri cu Trenuri si Semafoare 2011, este un super joc in care va trebui sa te folosesti de o radiera, de un creon precum si de un pix pentru a reusi sa controlezi traficul din gara de nord, defapt din propria ta gara de trenuri. Incearca sa nu iti scape traficul de sub control si sa ruesesti sa creezi cat mai multe retele de noduri de tren, deoarece daca ii dai verde la un tren s-ar putea sa se accidenteze cu celelalte trenuri si sa gestionezi gara de tren cat mai bine. Trenurilor le place ca in momentul in care intra in gara sa gaseasca semafoarele pe verde pentru a trecu cu viteza prin gara pe langa peron si pe langa oamenii sau pasagerii ce vor sa se urgce in trenul vietii.

Instructiuni : cu ajutorul radierei va trebui sa schimbi culoarea semafoarelor din verde in rosu, sa lasi unele trenuri sa treaca pe anumite macaze, si sa opresti alte trenuri sa nu treaca.

Categorie: Jocuri cu Trenuri

Jucat de: 22964 ori

Tags: jocuri cu Trenuri si Semafoare, jocuri cu trenuri in gara, jocuri cu trenuri pentru adulti, jocuri cu trenuri multe, jocuri cu trenulete, jocuri cu accidente de tren, jocuri controleaza traficul de trenuri, jocuri train traffic, jocuri cu trenuri 2011, Paper Train Level Pack, jocuri, jocuri cu trenuri, JOCURI CU TRENURI DE CALATORI, tren, adulti, 2011,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
2.64
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Trenuri si Semafoare. Jocul Trenuri si Semafoare a fost gasit in categoria Jocuri cu Trenuri, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Trenuri si Semafoare si complet gratuite Trenuri si Semafoare online, sparand ca jocul Trenuri si Semafoare pentru copii sau Trenuri si Semafoare pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de SAHH 01-01-2012 16:06

Este tare dar greu >happy >happy >happy >happy >happy confused confused confused confused whew! whew! whew! whew! happy happy sad winking big grin ;winking >big grin< confused

Mesaj trimis de nelu 23-10-2011 21:48

e urat jocul

Mesaj trimis de lorena 23-10-2011 21:46

misto
Precedenta
1 2 3
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing