Publicitate

Titlu: Trenuri mania

Descriere : Jocuri cu Trenuri Mania 2011, este un super joc in care va trebui sa conduci un super tren Coal Express 3 cat mai repede si cat mai atent, deoarece in jocul cu trenuri iti este dat sa transporti cat mai multe marfuri pentru a le livra in locul potrivit pentru a fi rasplatit cu puncte corespunzatoare. Incearca sa nu te grabesti prea tare cu trenul tau, si sa reusesti sa duci marfurile din marfarul coal expres 3 la locul unde trebuie sa ajunga trenurile. Trenurilor Manian le este usor sa mearga pe sinele curatae chiar sid aca tu accelerezi si bagi viteza, doar sa nu pierzi din cutii.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare va trebui sa conduci aceste trenuri cat mai repede pe toate nivelele de dificultate.

Categorie: Jocuri cu Trenuri

Jucat de: 45476 ori

Tags: jocuri Trenuri Mania, jocuri Trenuri Mania gratis, jocuri cu Trenuri Mania, jocuri Trenuri Mania gratuite, jocuri cu trenuri 2011, jocuri coal express 3, jocuri cu trenuri cu remorca, jocuri cu trenuri cu remorci, jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu trenuri si cutii, jocuri cu trenuri de transport, jocuri cu marfare, jocuri cu trenuri pentru copii, jocuri, jocuri cu trenuri, trenuri mania, JOCURI CU TRENURI DE CALATORI, tren, 2011,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
3.84
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Trenuri Mania. Jocul Trenuri Mania a fost gasit in categoria Jocuri cu Trenuri, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Trenuri Mania si complet gratuite Trenuri Mania online, sparand ca jocul Trenuri Mania pentru copii sau Trenuri Mania pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de andrei 30-01-2012 19:27

foarte frumos joc cool

Mesaj trimis de georegdavid 30-01-2012 18:53

joc frumos

Mesaj trimis de andrei 24-01-2012 18:08

naspa jocul smug
Precedenta
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing