Publicitate

Titlu: Trenul expres

Descriere : Jocuri cu Trenul Expres 2011, este un super joc in care va trebui sa controlezi Trenul Expres care este destul de greu de condus, deoarece mai intai vei avea de incarcat cat mai multe cutii in trenul Coal expres 2 cu ajutorul unei macarale, iar dupa ce ridici de joc marfa pentru trenuri, va trebui sa incarci vagoanele trenului ce sta in gara cat mai repede si mai multe. Incearca sa te fortezi pentru a reusi sa castigi timp la incarcarea trenurilor cu marfa cu ajutorul macaralelor, iar dupa aceea va trebui sa transporti cat mai multe marfuri cu aceste trenuri.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare precum si cu mouse-ului va trebui sa incarci un tren, Trenul Express, iar apoi sa mergi cu el pe sinele lui peste campii si dealuri la destinatie cu marfa.

Categorie: Jocuri cu Trenuri

Jucat de: 7945 ori

Tags: jocuri cu Trenul Expres, jocuri cu Trenul Expres 2011, jocuri cu Trenul Expres gratis, jocuri cu coal express 2, jocuri cu polar express 2, jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu trenuri de transport, jocuri cu trenuri cu remorca, jocuri cu trenuri 2011, jocuri cu trenulete cu vagoane, jocuri cu trenuri cu vagoane, jocuri, jocuri cu polar express, jocuri cu trenulete, jocuri cu trenuri, tren, macarale, 2011,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
3.63
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Trenul Expres. Jocul Trenul Expres a fost gasit in categoria Jocuri cu Trenuri, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Trenul Expres si complet gratuite Trenul Expres online, sparand ca jocul Trenul Expres pentru copii sau Trenul Expres pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de fds 21-01-2012 16:57

>big grin< >happy

Mesaj trimis de florin 01-01-2012 17:11

tare joc

Mesaj trimis de marian 01-01-2012 14:32

urat
Precedenta
1 2
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing