Publicitate

Titlu: Parlamentarii

Descriere : Jocuri cu Parlamentarii 2011, este un super joc in care va trebui sa iti construiesti cele mai potrivite si cele mai puternice si reale arme pentru a reusi sa ne scapi de toti oamenii la fel de rai ca Boc si Basesc ce vor sa ne ia banii. Incearca sa iti pui tunuri cat mai mari si pusti, mitraliere, cu fortele armatelor precum si cu cele ale politiei sa reusesti sa-i extermini pe acesti oameni ce vor sa vina la noi, Emil Boc, Traian Basescu, Elena Udrea, Roberta Anastase, Ion Iliescu, Mircea Gioana, Gigi Becali, Kelemen Hunor precum si alti oameni politici ce vor sa vina ca parlamentari.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa incerci sa ii dobori pe toti acesti oameni politici ai PDL-ului, ai PSD-ului sau ai PNL-ului.

Categorie: Jocuri Strategie RPG

Jucat de: 4788 ori

Tags: jocuri cu Parlamentarii, jocuri cu parlamentul, jocuri cu oameni politici, jocuri cu oameni importanti in stat, jocuri cu emil boc, jocuri cu gigi becali, jocuri cu basescu, jocuri politice, jocuri pentru adulti 2011, jocuri adulti 2011, jocuri, jocuri cu parlamentari, jocuri pentru adulti, JOCURI CU BASESCU SI BOC, basescu, adulti, elena, jocuri adulti, udrea, 2011, arme, elena udrea, jocuri cu oameni,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
3.14
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Parlamentarii. Jocul Parlamentarii a fost gasit in categoria Jocuri Strategie RPG, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Parlamentarii si complet gratuite Parlamentarii online, sparand ca jocul Parlamentarii pentru copii sau Parlamentarii pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de andrei 05-01-2012 09:42

>big grin<

Mesaj trimis de brbrbrr 27-11-2011 21:52

happy) >big grin< >big grin< >big grin< >happy

Mesaj trimis de ancutza 29-07-2011 12:53

ce sa zic tare dar nici chiar asa frumos joc cand il stergeti? happy happy ;winking ;winking
Precedenta
1
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing