Publicitate

Titlu: Trenuri cu remorca

Descriere : Jocuri cu Trenuri cu Remorca 2011, este un super joc in care va trebui sa conduci un super tren destul de mare si de lung cu multe remorci dupa tine. Vagoanele ce te insotesc sunt destul de multe si iti ofera o viteza destul de mare, iar daca o sa reusesti sa treci de toate nivelele o sa ajungi cel mai rapid tren cu remorca. Remorcile trenurilor sunt destul de lungi si de mari, si multe trenurii asteapta sa fie incarcate. Incearca sa te accidentezi cu celelalte trenuri si sa le lovesti, deoarece un tren mai slabut decat al tau se va rupe mai repede in timp ce merge cu controlorul vagonului pe sinele de cale ferata sau pe podurile de fier.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare va trebui sa conduci acest tren de la CFR cat mai bine si cat mai atent in cursa de intrecere a trenurilor.

Categorie: Jocuri cu Trenuri

Jucat de: 20779 ori

Tags: jocuri cu Trenuri cu Remorca, jocuri cu Trenuri cu Remorca gratis, jocuri cu Trenuri cu Remorca 2011, jocuri cu Trenuri cu Remorca gratuite, jocuri cu trenuri 2011, jocuri cu trenuri de pasageri, jocuri cu trenuri cu vagoane, jocuri cu cfr, jocuri cu trenuri de copii mici, jocuri cu trenulete, jocuri cu marfare, jocuri cu trenuri gratis, jocuri cu trenuri cu marfa, jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu trenuri de calatori, jocuri cu trenuri in gara, jocuri, jocuri cu trenuri, tren, 2011,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
5.14
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Trenuri cu Remorca. Jocul Trenuri cu Remorca a fost gasit in categoria Jocuri cu Trenuri, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Trenuri cu Remorca si complet gratuite Trenuri cu Remorca online, sparand ca jocul Trenuri cu Remorca pentru copii sau Trenuri cu Remorca pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de madalina 08-03-2012 18:08

winking ;winking ;winking ;winking ;winking frumos joc kiss kiss smug smug ;winking ;winking

Mesaj trimis de botar mihai 08-03-2012 15:03

nu imi place acest joc

Mesaj trimis de alex 22-01-2012 10:23

echiar super big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin big grin angry angry angry angry angry angry cool cool cool >happy
Precedenta
1 2 3
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing