Publicitate

Titlu: Vampiri si varcolaci

Descriere : Jocuri cu Vampiri si Varcolaci 2011, este un super joc in care va trebui sa il conduci pe vampirul ce suge sangele fetelor in casa fetei, apoi in camera fetelor si apoi va trebui sa il pui sa-i suga sangele fetei. Vampirilor le place sangele dulce de fete tinere sau in mod special de oameni tineri care au carnea frageda. Incearca ca din vampirul care esti tu, sa te transformi intr-un liliac si sa mergi pe furis la fata care doarme in pat si sa-i bagi coltii tai de vampier si sa ii sugi sangele. Vampirii sunt cele mai periculoase creaturi de noapte pentru oamenii ce dorm linistit si se trezesc cu varcolacii peste iei. Varcolacilor, la fel ca si vampirilor, le place daca reusesc sa ii sperie pe oamenii care ii omoara.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa te transformi intr-un liliac si sa mergi pe furis la fata adormita si sa-i sugi sangele.

Categorie: Jocuri de Actiune

Jucat de: 32409 ori

Tags: jocuri cu Vampiri si Varcolaci, jocuri cu varcolaci, jocuri cu vampiri 2011, jocuri cu vampiri ce sug sange, jocuri de supt, jocuri suge, jocuri cu vampiri si lilieci, jocuri cu vampirii lilieci, jocuri cu vampiri si fete, jocuri cu vampiri pc, jocuri cu vampiri 3d, jocuri cu vampiri si varcolaci online, jocuri cu vampiri rai, jocuri cu vampirite, jocuri cu vampiri de groaza, jocuri horror cu vampiri, jocuri horror 2011, Vampire Skills , fete, jocuri, jocuri horror, vampiri si varcolaci, 2011, arme, suge,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
4.96
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Vampiri si Varcolaci. Jocul Vampiri si Varcolaci a fost gasit in categoria Jocuri de Actiune, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Vampiri si Varcolaci si complet gratuite Vampiri si Varcolaci online, sparand ca jocul Vampiri si Varcolaci pentru copii sau Vampiri si Varcolaci pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de alexis 03-03-2012 18:02

e cel mai frumos joc e amuzant >happy big grin smug love cool

Mesaj trimis de larisa 28-01-2012 16:05

ce joc TARE FRATE

Mesaj trimis de anonim_girl 26-01-2012 21:51

soooper tAre jocu' misto ii cel mai tare... >big grin< ;winking big grin happy winking cool smug whew!
Precedenta
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 15

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing