Publicitate

Titlu: Tractoare care tracteaza

Descriere : Jocuri cu Tractoare care Tracteaza 2011 este un super joc in care va trebui sa tractezi cat mai multe remorci pline de marfuri, de marfa grea si de legume de la propria ta ferma de legume. Incearca sa aduni cat mai multe puncte cu tractoarele tale pe care le ai in jurul fermei tractoarelor si sa treci de la un nivel la celalalt. Cele mai bune tractoaree sunt acelea care reusesc sa duca remorca tractata plina ochi cu marfa. In momentul in care un tractor se impotmoleste pe camp desi are roti mari, tracteaza-l !

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare va trebui sa conduci acest super tractor deosebit de puternic si de rapid prin campurile denivelate si sa nu pierzi marfa sau marfurile din remorcile tractoarelor.

Categorie: Jocuri cu Tractoare

Jucat de: 5583 ori

Tags: jocuri cu Tractoare care Tracteaza, jocuri cu Tractoare care Tracteaza gratis, jocuri cu Tractoare care Tracteaza gratuite, jocuri cu tractoare de arat, jocuri cu tractoare care ara, jocuri cu tractoare cu plug, jocuri cu tractoare pentru copii, jocuri cu tractoare 2011, jocuri cu tractoare pe camp, jocuri cu tractoare la ferma, jocuri cu tractoare si legume, jocuri la ferma de legume, jocuri cu tractoare la ferma de legume, jocuri cu tractoare, jocuri, tractor, ferma de legume, 2011, tractoare,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
5.69
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Tractoare care Tracteaza. Jocul Tractoare care Tracteaza a fost gasit in categoria Jocuri cu Tractoare, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Tractoare care Tracteaza si complet gratuite Tractoare care Tracteaza online, sparand ca jocul Tractoare care Tracteaza pentru copii sau Tractoare care Tracteaza pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de xfdev 15-08-2011 09:38

happy)

Mesaj trimis de rares 08-06-2011 16:13

fain da ma inerveaza ala care tracteaza ca so bronzat ca un tractorist, staii e deja tractorist
Precedenta
1
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing