Publicitate

Titlu: Detoneaza cladiri

Descriere : Detoneaza Cladiri 2011, este un super joc in care va trebui sa iti pui mintea la treaba si sa incerci sa detonezi cat mai multe cladiri, poduri, castele precum si alte constructii din cat mai putine bombe si intr-un timp cat mai scurt posibil. Incearca sa explodezi totul si sa sara totul in aer, insa va trebui sa te gandesti cat mai strategic cum sa pozitionezi dinamite, bombele explozive, deoarece s-ar putea ca in ciuda faptului ca tu ai pus aceste bombe asa cum trebuie sa nu reusesti sa darami cladirile din bete sau din linii. Cladirile din stalpi sunt destul de greu de detonat, deoarece dinamitele explizibile sunt puse intr-un mod destul de complicat pentru ele.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa iei fiecare dinamita si sa o pozitionezi pe podul pe care trebuie sa explodeze.

Categorie: Jocuri Logice

Jucat de: 6096 ori

Tags: jocuri Detoneaza Cladiri, jocuri cu cladiri de detonat, jocuri darama castele, jocuri cu castele de explodat, jocuri cu explozii si dinamite, jocuri explodeaza turnul, jocuri cu explozibil, jocuri cu bombe explozive, jocuri arunca castelul in aer, jocuri demoleaza castele, Demolition City 2, jocuri adulti 2011, jocuri pentru adulti 2011, demolition city, jocuri, jocuri pentru adulti, bile, jocuri cu explozii, jocuri cu castele, jocuri cu bombe, arunca, adulti, jocuri adulti, 2011, jocuri cu cladiri,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
5.19
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Detoneaza Cladiri. Jocul Detoneaza Cladiri a fost gasit in categoria Jocuri Logice, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Detoneaza Cladiri si complet gratuite Detoneaza Cladiri online, sparand ca jocul Detoneaza Cladiri pentru copii sau Detoneaza Cladiri pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de LEXANDRU 09-01-2012 10:42

IMI PLACE JOCUL E TARE winking cool >happy broken heart

Mesaj trimis de nmkl.po 20-11-2011 17:51

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu urat surprise >happy >happy

Mesaj trimis de alex 29-10-2011 21:19

chiar?
Precedenta
1 2
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing