Publicitate

Titlu: Jocuri cu dinamita

Descriere : Jocuri cu Dinamita 2011 este un super joc in care av trebui sa pui cat mai multa dinamita pe podul pe care trebuie sa treaca oamenii si sa incerci sa o detonezi aceasta dinamita exact in momentul in care oamenii si masinile trec pe acel pod. Incearca sa explodezi dinamitele chiar in momentul in care sunt cei mai multi oameni si autovehicule pe podurile terorii pentru a reusi sa faci cat mai multe puncte. Explozia dinamitelor este mai puternica decat explozia bombelor sau a oricarei bombe, deoarece chiar tu va trebui sa aprinzi fitilul dinamital pentru a pusca tot ce este in jurul tau.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa plasezi dinamitele la locul potrivit, iar apoi va trebui sa apronzi cu chibrite fitilul bombelor pentru a exploda.

Categorie: Jocuri Logice

Jucat de: 3320 ori

Tags: Jocuri cu Dinamita 2011, Jocuri cu Dinamita si bombe, Jocuri cu Dinamita gratis, Jocuri cu Dinamita gratuite, Jocuri cu Dinamita pentru adulti, Jocuri de gandire cu dinamite, jocuri pozitioneaza bombele, jocuri arunca podul in aer, jocuri bombardeaza podul, jocuri arunca oameni in aer, jocuri explodeaza poduri, jocuri distruge podul, jocuri cu bombe explozive, jocuri detoneaza dinamita, Bridge Tactics, jocuri cu dinamite, jocuri adulti 2011, jocuri pentru adulti 2011, jocuri, jocuri cu dinamita, jocuri de gandire, jocuri pentru adulti, masini, jocuri cu bombe, arunca, adulti, jocuri adulti,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
6.41
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Jocuri cu Dinamita. Jocul Jocuri cu Dinamita a fost gasit in categoria Jocuri Logice, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Jocuri cu Dinamita si complet gratuite Jocuri cu Dinamita online, sparand ca jocul Jocuri cu Dinamita pentru copii sau Jocuri cu Dinamita pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing