Publicitate

Titlu: Jocuri cu pinguinii din madagascar

Descriere : Jocuri cu Pinguinii din Madagascar 2011, este un super joc cu pinguini in care va trebui sa iei toti pinguinii si sa incerci sa treci peste toate obstacolele pe care le intalnesc ei in tinutul din Madagascar. Madagascarul este un orasel plin de pinguini, iar acolo tu va trebui sa ajuti pinguinul cu care esti la intrecea madagascarului sa castige cursa, sa nu te loveasca de obstacolele care sunt pe intreg parcursul cursei de intrecere. Pinguiniilor le este foarte frica de bulgarii de zapada care sunt pe partie, deoarece in momentul in care un pinguin se baga intr-un bulgare mare de zapada, acesta s-ar putea sa se rastogoleasca impreuna cu bulgarele. Pinguinii din Madagascar sunt foarte draguti si haiosi, si de aceea ei se zbat sa culeaga toate monedele si stemele de aur pe care trebuie sa le colectioneze astfel incat sa reuseasca sa treaca de probele cele mai complicate in care pinguinii aluneca pe burta pe zapada sau pe gheata din Madagascar.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare va trebui sa incerci sa conduci un pinguin in jocurile cu cursa din Madagascar si nu numai in actiunea jocurilor de acest gen.

Categorie: Jocuri de Actiune

Jucat de: 3040 ori

Tags: jocuri cu Pinguinii din Madagascar 2011, jocuri cu Pinguinii din Madagascar gratis, jocuri cu Pinguinii din Madagascar gratuite, jocuri cu Pinguinii din Madagascar pentru copii, jocuri cu Pinguinii din Madagascar pentru adulti, jocuri online cu Pinguinii din Madagascar, jocuri cu intreceri cu Pinguinii din Madagascar, jocuri de curse cu Pinguinii din Madagascar, The Penguins of Madagascar, jocuri, adulti, 2011, jocuri online, jocuri cu pinguini, jocuri cu pinguinii din madagascar, madagascar,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
5.71
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Jocuri cu Pinguinii din Madagascar. Jocul Jocuri cu Pinguinii din Madagascar a fost gasit in categoria Jocuri de Actiune, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Jocuri cu Pinguinii din Madagascar si complet gratuite Jocuri cu Pinguinii din Madagascar online, sparand ca jocul Jocuri cu Pinguinii din Madagascar pentru copii sau Jocuri cu Pinguinii din Madagascar pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing