Publicitate

Titlu: Demoleaza orasul

Descriere : Demoleaza Orasul este un super joc de logica in care va trebui sa plasezi dinamita intr-un loc cat mai bun astfel incat sa demolezi orasul cat mai rapid si dintr-o singura lovitura. Acest frumos joc de demulat orase te va ajuta sa iti pui mintea la contributie pentru a demola intreg orasul in cel mai scurt timp. Demoleaza Orasul este un joc deosebit de interesant in care va trebui sa plasezi dinaminta in cele mai bune locuri astfel incat orasul sa fie distrus definitiv. Va trebui sa te grabesti deoarece timpul este limitat la fel si dinamita si nu va trebui sa o irosesti.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa pui dinamita acolo unde consideri ca va avea efectul cel mai bun deoarece dinamita este limitata. Pentru a detona dinamita dai click pe BOOM.

Categorie: Jocuri Logice

Jucat de: 1632 ori

Tags: jocuri Demoleaza Orasul gratis, jocuri Demoleaza Orasul frumoase, jocuri Demoleaza Orasul online, jocuri Distruge Orasul, jocuri Demoleaza Orasul logice, jocuri,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
1.67
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Demoleaza Orasul. Jocul Demoleaza Orasul a fost gasit in categoria Jocuri Logice, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Demoleaza Orasul si complet gratuite Demoleaza Orasul online, sparand ca jocul Demoleaza Orasul pentru copii sau Demoleaza Orasul pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing