Publicitate

Titlu: Ursuleti panda

Descriere : Jocuri cu Ursuleti Panda 2011, este un super joc in care va trebui sa te straduiesti cat mai mult si sa reusesti sa dobori Ursuletii Panda ajutat de diferite scripete care il vor arunca pe ursul panda cat mai departe. Foloseste-te de balansarea bilei sau de barile pe care sta suspendat acest urs si incearca sa-l dobori sa cada joc in galeata sau in butoiul de lemn.

Instructiuni : cu ajutorul mouse-ului va trebui sa sublimi fiecare obiecte care il va impiedica pe ursuletul panda sa ajunga in galeata din lemn.

Categorie: Jocuri Logice

Jucat de: 4330 ori

Tags: jocuri cu Ursuleti Panda, jocuri cu Ursuleti Panda si bambus, jocuri cu ursuletul care cade, jocuri cu ursul panda in galeata, jocuri cu ursul panda in bidon, jocuri cu ursul panda in butoi, Rescue Bear 2, jocuri adulti 2011, jocuri pentru adulti 2011, jocuri, jocuri pentru adulti, jocuri de logica grele, arunca, adulti, bile, jocuri adulti, jocuri de logica,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
4.90
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Ursuleti Panda. Jocul Ursuleti Panda a fost gasit in categoria Jocuri Logice, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Ursuleti Panda si complet gratuite Ursuleti Panda online, sparand ca jocul Ursuleti Panda pentru copii sau Ursuleti Panda pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing