Publicitate

Titlu: Ben 10 care se transforma

Descriere : Jocuri cu Ben 10 care se Transforma este un super joc in care va trebui sa te concentrezi cat mai mult pe transformarile baiatului ben 10, deoarece in momentul in care o simpla transformare nu ii va reusi super eroului ben 10, totul se va prabusi. In acest super joc, va trebui sa alergi de unul singur, sau poti chiar sa alergi liber cu ben 10 pe taramul extraterestriilor si sa distrugi meteoritii aprinzi si plini de foc care vin spre tine, iar daca acesti meteoriti nu se sparg in momentul transformarii, transformatul lui ben 10 este chiar in zadar. In momentul transformarilor lui ben 10, copilul va trebui sa faca o pauza deoarece se va transforma in omul de foc cu care va arunca cu pietre de foc in bolovanii ce vin spre el.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare, cu sagetile, precum si cu tasta SPACE, va trebui sa arunci cu for sau sa sari in sus cu ben 10, iar de le tasta Z, va trebui sa te transformi.

Categorie: Jocuri pentru Copii

Jucat de: 3019 ori

Tags: jocuri cu ben 10 care se transforma, jocuri cu ben 10 si omul de foc, jocuri cu ben 10 care alearga, jocuri cu ben 10 si meteoritii, jocuri cu ben 10, jocuri cu ben 10 cand era mic, jocuri cu ben 10 cartoon network, jocuri cu ben 10 jetix, jocuri cu ben 10 disney, jocuri cu ben 10 din desene animate, jocuri, desene, arunca,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
2.50
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Ben 10 care se Transforma. Jocul Ben 10 care se Transforma a fost gasit in categoria Jocuri pentru Copii, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Ben 10 care se Transforma si complet gratuite Ben 10 care se Transforma online, sparand ca jocul Ben 10 care se Transforma pentru copii sau Ben 10 care se Transforma pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Precedenta
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing