Publicitate

Titlu: Kim possible mare

Descriere : Jocuri cu Kim Possible Mare 2011, este un nou joc in care va trebui sa o ajuti pe Kim Possible cea mare sau mai bine spus Kim Possible cand era mare sa treaca peste toate aventurile sale in timp ce ea doreste sa se pupte cu cele mai mari si mai furioase forte ale raului. Ajut-o pe Kim Possible Mare sa treaca de monstrii cei care vr sa o omoare si sa reuseasca sa culeaga toate cristalele si diamantele din intreg desenul animat in lupta sa cu dragonul.

Instructiuni : cu ajutorul tastelor de coordonare va trebui sa incerci sa mergi cu Kim Possible cea mare pe un nou taram plin de vraji.

Categorie: Jocuri pentru Copii

Jucat de: 2650 ori

Tags: jocuri cu Kim Possible Mare, jocuri cu Kim Possible 10, jocuri tari cu Kim Possible, jocuri de actiune cu Kim Possible, jocuri cu Kim Possible pentru copii, jocuri de lupta cu Kim Possible, jocuri cu batai Kim Possible, jocuri cu Kim Possible in pestera, jocuri, jocuri cu kim possible, jocuri de lupta, jocuri tari, jocuri cu batai, jocuri de actiune,

Voteaza jocul:

10 5 0 ¯5 ¯10

Punctaj joc
3.86
Publicitate

Va multumim ca a-ti ales site-ul nostru sa jucati Kim Possible Mare. Jocul Kim Possible Mare a fost gasit in categoria Jocuri pentru Copii, iar noi va sfatuim sa jucati gratis Kim Possible Mare si complet gratuite Kim Possible Mare online, sparand ca jocul Kim Possible Mare pentru copii sau Kim Possible Mare pentru adulti o sa va placa.

Comentarii recente:

Mesaj trimis de alexandragheorghe 18-09-2011 12:21

bu7na sata e id meu fetitaalexandra

Mesaj trimis de alessia 16-06-2011 12:34

love kiss big grin
Precedenta
1
Urmatoarea

Comenteaza acest joc aici!

happy sad winking big grin batting eyelashes big hug confused love tongue kiss broken heart surprise angry
smug cool worried whew! devil crying laughing